ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ2018-08-23T09:28:57+00:00

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες. Η Kalanztis Bros έχει στην κατοχή της σύγχρονο εξοπλισμό και πλήρη στόλο οχημάτων με δυνατότητες κάλυψης όλων των αναγκών που προκύπτουν.Τα οχήματα της εταιρίας μας πληρούν απόλυτα όλες τις απαιτήσεις, με τα βυτία τους να είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής αντοχής. Συγκεκριμένα, ο στόλος μας αποτελείται από:

  • 2 σύνθετα αποφρακτικά από φ 50-1000 για την απόφραξη και αναρρόφηση στερεών & υγρών αποβλήτων.
  • 3 βυτιοφόρα οχήματα ( από 8-30 κυβικά χωρητικότητας) τελευταίας τεχνολογίας για την απόφραξη & μεταφορά βιομηχανικών αποβλήτων,εκκενώσεων βόθρων και μεταφοράς λυμάτων
  • Για τον καθαρισμό ελαιοτριβείων διαθέτουμε ειδικά βυτιοφόρα οχήματα για τη μεταφορά υγρού πυρήνα 2 φάσεων.

  • Όχημα απόφραξης και αναρρόφησης με πιεστικά μηχανήματα υψηλής πιέσεως

  • Έλεγχος και Διάγνωση με υπερσύγχρονες, ενδοσκοπικές, έγχρωμες κάμερες για τον εντοπισμό και την άμεση λύση στο πρόβλημά σας, αποφεύγοντας τα άσκοπα σκαψίματα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταφορές Λυμάτων

Η εταιρία Kalantzis Bros με πολυετή πείρα στο χώρο της μεταφοράς λυμάτων-αποβλήτων, εκκενώσεων και καθαρισμού αγωγών έχει ως στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Αποφράξεις

Η Kalantzis Bros με έδρα τη Στυλίδα, διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα για τις αποφράξεις, δηλαδή την απόφραξη,τη συντήρηση-τον καθαρισμό αποχετευτικών αγωγών και για την άντληση υδάτων.