ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΛΥΜΑΤΩΝ2018-08-22T14:41:14+00:00

Μεταφορές Λυμάτων

ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ), ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

Η εταιρία Kalantzis Bros με πολυετή πείρα στο χώρο της μεταφοράς λυμάτων-αποβλήτων, εκκενώσεων και καθαρισμού αγωγών έχει ως στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της. Η εταιρία μας διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα καθαρισμών, μεγάλο στόλο οχημάτων καθώς και έμπειρο προσωπικό.Η ποιότητα υπηρεσιών υποστηρίζεται από συνεχείς επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και προσωπικό, για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών μας. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει πλήθος ιδιωτικών επιχειρήσεων όπως ξενοδοχεία, εργοστάσια, εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, πρατήρια καυσίμων, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία και σχολεία.

Ο απόλυτα σύγχρονος και εξοπλισμένος ιδιόκτητος στόλος μας, αποτελούμενος από ειδικά οχήματα χωρητικότητας 20 τόνων, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας εγγυώνται την ολοκληρωμένη και ασφαλή μεταφορά λυμάτων, καθώς και τη βιολογική επεξεργασία τους για την παραγωγή βιοαερίου.

Επικίνδυνα Απόβλητα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.

Με τον πλήρη υπερσύγχρονο και εξοπλισμένο στόλο της εταιρίας μας,αναλαμβάνουμε τη συλλογή και μεταφορά επικίνδυνων αποβλήτων, συνδυάζοντας μέγιστο επίπεδο ασφάλειας, τόσο για το περιβάλλον, όσο και τους εργαζόμενούς μας, με υψηλή αποτελεσματικότητα. Πρόκειται για μια εξαιρετικά προσεκτική διαδικασία που απαιτεί πείρα και γνώση.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΟΝΩΝ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΤΕΘΕΙ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Ειδικές Μεταφορές-Εναπόθεση

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ,ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Μια ειδική κατηγορία αστικών λυμάτων αποτελούν τα στερεά ή όπως είναι ευρέως γνωστά, λυματολάσπη. Πρόκειται για ημιστερεά που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας των αστικών λυµάτων. Στο πλαίσιο των βασικών μας υπηρεσιών, βρίσκονται οι Ειδικές Μεταφορές και η Εναπόθεση στερεών λυμάτων και λυματολάσπης με ασφαλή τρόπο και εγγυημένο αποτέλεσμα.Η λάσπη που προκύπτει από τα λύματα πρέπει να υποστεί ειδική διαχείριση και επεξεργασία με αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο. Ο σκοπός της χώνευσης της λάσπης είναι η μείωση της οργανικής ύλης και των παθογόνων μικροοργανισμών.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ