ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ2018-09-19T15:36:34+00:00

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Η εταιρία kalatzis Bros αποτελεί την κορυφαία επιλογή στον καθαρισμό οικιακών και επαγγελματικών χώρων, έχοντας αναπτύξει ένα μεγάλο πελατολόγιο καθ’ όλη τη διάρκεια παροχής των υπηρεσιών της. Απόλυτα συντονισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον κλάδο μας και εμπλουτίζοντας συνεχώς τις γνώσεις μας και τα μέσα που διαθέτουμε, προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών με άμεσο και γρήγορο τρόπο, εξασφαλίζοντας παράλληλα το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας που απαιτείται.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Η πείρα και η τεχνογνωσία μας είναι οι βασικές έννοιες που χαρακτηρίζουν την εταιρία Kalantzis Bros.

Στην πληρέστατη γκάμα υπηρεσιών που διαθέτουμε, εξασφαλίζουμε ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, γεγονός που αποδεικνύουν οι συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες και βιομηχανίες που μας εμπιστεύονται διαρκώς όλα αυτά τα χρόνια.

Εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα αποτελούν η συλλογή και μεταφορά επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων. Πρόκειται για απαιτητική διαδικασία, που επιβάλλει άριστη γνώση του αντικειμένου και σύγχρονα μέσα αποκομιδής και μεταφοράς.Η εταιρία Kalantzis Bros διαθέτει στην κατοχή της όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που επιβεβαιώνουν την πλήρη επαγγελματική της κατάρτιση για τη συλλογή και μεταφορά βιομηχανικών αποβλήτων. Παρέχουμε τη δυνατότητα διαχείρισης μεγάλων ποσοτήτων από απόβλητα που προκύπτουν από ληγμένα συσκευασμένα τρόφιμα από super markets, μονάδες εστίασης από βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων ή και άλλων βιομηχανιών. Ανάλογα είδη τροφίμων σε ημίρευστη ή ρευστή μορφή είναι ενδεικτικά: λίπη, γαλακτοκομικά, μαγιά μπύρας, έλαια, ξηρά τρόφιμα, υπολείμματα σφαγείων και λαχανικά.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ

Υλοποιούμε αποφράξεις και εξειδικευμένους καθαρισμούς σε εγκαταστάσεις βιολογικών μονάδων καθαρισμού από λίπη, έλαια και λύματα.

Προσφέρουμε άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση καθαρισμών, που εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα με ασφάλεια και οικονομία. Διαθέτοντας πολυετή πείρα και κάνοντας χρήση όλων των απαραίτητων σύγχρονων μέσων, πραγματοποιούμε αποφράξεις και καθαρισμούς κορυφαίας ποιότητας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Λιποσυλλέκτες-Ελαιοσυλλέκτες

Χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα συλλέγουμε και καθαρίζουμε λίπη ή / και έλαια από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και τους χώρους εστίασης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ποιότητα για τη δημόσια υγεία.Πραγματοποιούμε με ασφαλή τρόπο αντλήσεις λιποσυλλεκτών ή ελαιοσυλλεκτών από μονάδες εστίασης, ξενοδοχεία, νοσοκομεία ή εστιατόρια και στη συνέχεια, φροντίζουμε για την ασφαλή εναπόθεσή τους σε νόμιμες εγκαταστάσεις.

Το διευρυμένο δίκτυο πελατών που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια από επαγγελματίες και επιχειρήσεις που μας έχουν εμπιστευθεί, αποτελεί την επιβεβαίωση για την αρτιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Μεταφορές Νερού

Παρέχουμε τη δυνατότητα για μεταφορά νερού σε μεγάλες ποσότητες για επαγγελματική ή και οικιακή χρήση. Διαθέτοντας ιδιόκτητο στόλο οχημάτων με χωρητικότητα έως και 20 τόνους, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό οδηγών και χειριστών, καλύπτουμε με άνεση όλες τις ανάγκεςνερού που προκύπτουν.Δίνουμε άμεση και εγγυημένη λύση για αυξημένες ανάγκες νερού σε επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία ή / και μονάδες παραγωγής όπως βιομηχανίες και εργοτάξια, καθώς και για ατομική χρήση σε κατοικίες και εξοχικά.